GRATIS LIEFERUNG - OHNE MINDESTBESTELLWERT - SICHER BEZAHLEN - GROSSE AUSWAHL - KLEINE PREISE Brauchst Du Hilfe?

Nutritional and Keeping Qualities of Processed Nile Tilapia

von Johnson Olusegun Oyero - Verkauft von Dodax EU
Zustand: Neu
€ 56,50
inklusive MwSt. - GRATIS LIEFERUNG
Johnson Olusegun Oyero Nutritional and Keeping Qualities of Processed Nile Tilapia
Johnson Olusegun Oyero - Nutritional and Keeping Qualities of Processed Nile Tilapia

Dir gefällt dieses Produkt? Sag's weiter!

€ 56,50 inkl. USt.
Nur noch 1 Stück verfügbar Nur noch 1 Stück verfügbar
Lieferung: zwischen 2020-12-03 und 2020-12-07
Verkauf & Versand: Dodax EU

Beschreibung

Post harvest losses of Nile Tilapia (Oreochromis niloticus) may occur at different points, from capture to marketing. Therefore of utmost importance is the prevention of these losses in nutritive value of the fish through processing. However, there are no adequate statistics to show the extent at which these processing methods change the biochemical constituents and the microbial population in relation to the nutritive and the keeping qualities of processed O. niloticus. Thus, this book brings to fore some biochemical and microbial changes using different processing methods of salting, smoking and solar drying with their effects on the nutritional status, keeping quality and acceptability of the processed O. niloticus.

Mitwirkende

Autor Johnson Olusegun Oyero

Autor Suleiman O.E. Sadiku

Produktdetails

DUIN 1NGC0PBEQSR

GTIN 9783659633638

Sprache Englisch

Seitenanzahl 124

Produkttyp Taschenbuch

Größe 220 x 150  mm

€ 56,50
Wir nutzen Cookies auf unserer Website, um deinen Besuch effizienter zu gestalten und dir mehr Benutzerfreundlichkeit bieten zu können. Klicke daher bitte auf "Cookies akzeptieren"! Nähere Informationen findest du in unserer Datenschutzerklärung.