Fruits rotting fungi in relation to enzymes and mycotoxins productions

von Al-harethi, Amira Ali
Zustand: Neu
€ 74,00
inklusive MwSt. - GRATIS LIEFERUNG
Al-harethi, Amira Ali Fruits rotting fungi in relation to enzymes and mycotoxins productions
Al-harethi, Amira Ali - Fruits rotting fungi in relation to enzymes and mycotoxins productions

Dir gefällt dieses Produkt? Sag's weiter!

€ 74,00 inkl. USt.
Nur noch 1 Stück verfügbar Nur noch 1 Stück verfügbar
Lieferung: zwischen Freitag, 6. August 2021 und Dienstag, 10. August 2021
Verkauf & Versand: Dodax

Andere Kaufoptionen

1 Angebot um € 74,00

Verkauft von Dodax EU

€ 74,00 inkl. USt.
Zustand: Neu
Kostenloser Versand
Lieferung: zwischen Freitag, 6. August 2021 und Dienstag, 10. August 2021
Andere Kaufoptionen anzeigen

Beschreibung

In Yemen, agriculture are economically very important, especially for local consumption as fresh fruits and vegetables or for industrial products and exportation purpose. Fruits are widely cultivated in different Yemeni provinces, which include (cold and hot areas). The biodiversity of fungi associated with post-harvest decay of apple, orange, banana, mango and grape fruits was studied. Production of extracellular cell-wall degrading enzymes and mycotoxins by the isolated fungi both in vitro and in vivo was also investigated.

Mitwirkende

Autor:
Al-harethi, Amira Ali

Weitere Informationen

Biografie:
Amira Ali Al-harethi from Yemen received Master degree in microbiology from Sana'a university and is currently teaching international science and Cambridge IGCSE Biology at oasis Yemeni School in Sana'a city. Her professional interests focus on preparing her PhD project in genetic engineering of fungi so she hope to find a chance to do it abroad.
Sprache:
Englisch
Seitenanzahl:
184
Medientyp:
Taschenbuch
Verlag:
LAP Lambert Academic Publishing

Stammdaten

Produkttyp :
Taschenbuch
Verpackungsabmessungen:
0.22 x 0.15 x 0.011 m; 0.322 kg
GTIN:
09783659817007
DUIN:
IARCVEP7LUA
€ 74,00
Wir nutzen Cookies auf unserer Website, um deinen Besuch effizienter zu gestalten und dir mehr Benutzerfreundlichkeit bieten zu können. Klicke daher bitte auf "Cookies akzeptieren"! Nähere Informationen findest du in unserer Datenschutzerklärung.